Julelotteri

Et kuvertlotteri med 4000 kuverter indeholdende en trækningsliste og en lodseddel med 5 numre, i alt 20.000 numre. Kuverten sælges for 20 kr. i perioden 1. november til 31. december, og man kan straks se, om man har vundet. Kuverten sælges fra pengeinstitutter og enkelte større forretninger samt af lionsmedlemmer udenfor forretningerne og på nogle større virksomheder.

Der er 3 til 4 hovedgevinster af varierende størrelse. Den største på ca. 10.000 kr. er som regel et rejsegavekort. Desuden er der ca. 225 mindre gevinster.
Gevinsterne er dels købt af Lions julelotteri og mange af gevinsterne sponsoreres af Assens bys og omegns forretninger og erhverv.
Gevinsten hentes som hovedregel i forretningen/virksomheden, som har sponsoreret den. Det kan være varer af en vis værdi eller et gavekort.