Lions AssensForsidePersonaliaMøderAktiviteterDonationerHistorieInterntLinksMedlemsskab
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Lions Selskabslokale
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.

>> Læs mereBliv Lion
Hvis du er interesseret i at blive inviteret til at deltage i Lions Club Assens, så kontakt klubbens præsident og spørg om du kan blive inviteret til et klubmøde og høre mere om klubben og dens arbejde.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave
 

Ungdomsudveksling (YCE)

    

 YCE er aktiviteten, hvor Lions medvirker til større medmenneskelig forståelse, bedre og dybere forståelse af andre kulturer.

Hvert år i sommerferien tilbyder Lions Club Assens unge mellem 17 og 21 år fra Assens mulighed for at deltage i en ungdomslejr forskellige steder i Europa. Rejse og ophold betales fuldt ud af Lions Club Assens. Kun lommepenge skal man selv betale. Lions Club Danmark udsender samlet hvert år ca. 150 danske unge i international ungdoms-udveksling til ca. 30 lande over hele verden og modtager et tilsvarende antal på danske lejre.

Der er en meget stor forskel på de rejser, hvor unge tager på ferie sammen med venner og så de arrangementer Lions står for. Forskellen opstår i, at unge fra mange lande / kulturer / folkeslag placeres i samme lejr og "tvinges" til, at være sammen og virke sammen i den periode lejren er aktiv. Bagefter (eller før) lever den unge i en familie i værtslandet.

 I modsætning til dette er det dog de færreste rejsebureauer der "tvinger" deres gæster til at være sammen døgnet rundt. Sagt på en anden måde, Lions tilbyder de unge at være deltagere i den kultur de besøger, frem for at være tilskuere som turister på charterrejse.

På ophold i Europa gøres det ofte med et lejrophold på to uger og en uges ophold i et privat hjem.

Der stilles nogle få krav til dem, der sendes ud. Man skal være mellem 17 og 21 år. Man skal kunne tale engelsk. Og så skal man være åben for nye, og sommetider meget fremmede indtryk.

Alle udgifter til rejse og ophold afholdes af Lions. Kun lommepenge skal man selv sørge for. Kunne du tænke dig at være en af de unge, så skriv lidt om dig selv til assens@lions.dk

Unge fra hele Verden kommer på samme måde til Fyn på ungdomslejr. Kunne du tænke dig at være vært for et eller to unge mennesker i to uger i sommerferien, så skriv til assens@lions.dk


sidst rev. 23. oktober 2012
webmaster

 

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark