Lions AssensForsidePersonaliaMøderAktiviteterDonationerHistorieInterntLinksMedlemsskab
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Lions Selskabslokale
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.

>> Læs mereBliv Lion
Hvis du er interesseret i at blive inviteret til at deltage i Lions Club Assens, så kontakt klubbens præsident og spørg om du kan blive inviteret til et klubmøde og høre mere om klubben og dens arbejde.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave
 

 Julelotteri

 Julelotteri

Et kuvertlotteri med 4000 kuverter indeholdende en trækningsliste og en lodseddel med 5 numre, i alt 20.000 numre. Kuverten sælges for 20 kr. i perioden 1. november til 31. december, og man kan straks se, om man har vundet. Kuverten sælges fra pengeinstitutter og enkelte større forretninger samt af lionsmedlemmer udenfor forretningerne og på nogle større virksomheder.

Der er 4 hovedgevinster af varierende størrelse. Den største på ca. 10.000 kr. er som regel et rejsegavekort. Desuden er der ca. 225 mindre gevinster. Alle gevinsterne sponsoreres af Assens bys og omegns erhvervsliv. Gevinsten hentes som hovedregel i forretningen, som har sponsoreret den. Det kan være varer af en vis værdi eller et gavekort.

 

 

sidst rev. 16. februar 2017

webmaster

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark