Selskabslokalet - indretning

Lions Selskabslokale

Indretning

Lions Selskabslokale består af et stort vinkelformat lokale, som giver mange spændende muligheder for bordopstilling til selskaber op til 50 personer såvel som til foredrag eller klubmøder. Lokalet har indgang fra Korsvangcentrets centrale vandrehal, hvortil der er adgang for kørestole.

Bordopstilling 1     Bordopstilling 2

I tilknytning til selve lokalet er der et velfungerende rustfrit stål køkken med 3-minutters støjsvag opvaskemaskine, konvektionsovn m.v. Køkkenet har egen adgang til det fri igennem et skabsrum med service, glas og bestik til 50 personer.

Køkken     Bardisk

Foran køkkenet er der en lækker bardisk, der også kan bruges som anretterbord.

Der er selvfølgelig et herre- og et dametoilet i forbindelse med en garderobe. Centrets handicap-toilet befinder sig i vandrehallen lige udenfor indgangen til selskabslokalet.