Lions AssensForsidePersonaliaMøderAktiviteterDonationerHistorieInterntLinksMedlemsskab
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Lions Selskabslokale
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.

>> Læs mereBliv Lion
Hvis du er interesseret i at blive inviteret til at deltage i Lions Club Assens, så kontakt klubbens præsident og spørg om du kan blive inviteret til et klubmøde og høre mere om klubben og dens arbejde.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

Lions Selskabslokale
indretning

 

Lions Selskabslokale består af et stort vinkelformat lokale, som giver mange spændende muligheder for bordopstilling til selskaber op til 50 personer såvel som til foredrag eller klubmøder. Lokalet har indgang fra Korsvangcentrets centrale vandrehal, hvortil der adgang for kørestole.

      

I tilknytning til selve lokalet er der et velfungerende rustfrit stål køkken med 3-minutters støjsvag opvaskemaskine, konvektionsovn m.v. Køkkenet har egen adgang til det fri igennem et skabsrum med service, glas og bestik til 50 personer.

      

Foran køkkenet er der en lækker bardisk, der også kan bruges som anretterbord.

Der er selvfølgelig et herre- og et dametoilet i forbindelse med en garderobe. Centrets handicap-toilet befinder sig i vandrehallen lige udenfor indgangen til selskabslokalet.

 


sidst rev. 11. maj 2015
webmaster

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark