Julelotteri

Julelotteri 2021

Årets julelotteri 2021 er netop afsluttet.

Julelotteriet er et kuvertlotteri med 3.500 kuverter indeholdende en trækningsliste og en lodseddel med 5 numre, i alt 17.500 numre. Kuverten sælges for 20 kr. i perioden 1. november til 31. december, og det kan straks ses, om man har vundet. Kuverten sælges fra pengeinstitutter og enkelte større forretninger samt af lionsmedlemmerne.

I 2021 var der 3 hovedgevinster af varierende størrelse. Den største - et rejsegavekort på 10.000 kr. Derudover ca. 240 mindre gevinster - gevinsternes samlede værdi af ca. 71.000 kr.

Blandt gevinsterne udloddede Lions Assens 13 gavekort a 750 kr. til køb i butikker, der er medlemmer af Assens Handelsstandsforening. Lions Assens er på denne måde med til at skabe mere salg for butikkerne i disse coronatider.

Gevinsterne er som udgangspunkt sponsoreret af Assens bys og omegns forretninger og erhverv og består af varer eller gavekort.

Gevinsten hentes som hovedregel i forretningen/virksomheden, som har sponsoreret den.