Julelotteri

Julelotteri 2022

Årets julelotteri 2022 påbegyndes 1. november 2022

Julelotteriet er et kuvertlotteri med 3.500 kuverter indeholdende en trækningsliste og en lodseddel med 5 numre, i alt 17.500 numre. Kuverten sælges for 20 kr. i perioden 1. november til 31. december, og det kan straks ses, om man har vundet. Kuverten sælges fra  større forretninger samt af lionsmedlemmerne.

I 2022 er der 3 hovedgevinster. Den største er et rejsegavekort på 10.000 kr. til Gislev Rejser. Derudover ca. 225 mindre gevinster - gevinsternes samlede værdi er på ca. 65.000 kr.

Blandt gevinsterne udlodder Lions Assens 10 gavekort a 750 kr. til køb i butikker, der er medlemmer af Assens Handelsstandsforening. Lions Assens er på denne måde med til at skabe mere salg for butikkerne i disse tider med højere inflation og lavere købekraft.

Gevinsterne er som udgangspunkt sponsoreret af Assens bys og omegns forretninger og erhverv og består af varer eller gavekort.

Gevinsten hentes som hovedregel i forretningen/virksomheden, som har sponsoreret den. medmindre gevinstlisten angiver noget andet.