Julelotteri

Julelotteri 2020

Årets julelotteri er nu færdigafviklet.

Julelotteriet er et kuvertlotteri med 3.500 kuverter indeholdende en trækningsliste og en lodseddel med 5 numre, i alt 17.500 numre. Kuverten sælges for 20 kr. i perioden 1. november til 31. december, og det kan straks ses, om man har vundet. Kuverten sælges fra pengeinstitutter og enkelte større forretninger samt af lionsmedlemmerne.

I 2020 var der 3 hovedgevinster af varierende størrelse. Den største - et rejsegavekort på 10.000 kr. Desuden var der ca. 225 mindre gevinster - gevinster med ialt en samlet værdi af ca. 70.000 kr.

Som noget ekstraordinært i 2020 udloddede Lions Assens 13 gavekort a 750 kr. til køb i butikker, der er medlemmer af Assens Handelsstandsforening. Lions Assens har på denne måde været med til at skabe mere salg for butikkerne i disse coronatider.

Gevinsterne er som udgangspunkt sponsoreret af Assens bys og omegns forretninger og erhverv og består af varer eller gavekort.

Gevinsten hentes som hovedregel i forretningen/virksomheden, som har sponsoreret den.